Spletni tečaj s podporo preko Zooma

Poletje in čas dopustov se bliža. Zakaj si ne bi letos sešila svojih enodelnih kopalk?

Pridruži se nam na Zoom tečaju, kjer te korak po koraku vodim od kroja do končnega izdelka. Ja, to poletje se lahko pobahaš s svojimi kopalkami iz tvoje najljubše barvne kombinacije. Pripravili smo lušten model enodelnih kopalk, ki lepo poudari postavo in skrije pomanjkljivosti. Športen model kopalk je kot nalašč za plavanje in vodne aktivnosti, saj ti naramnice zagotovo ne bodo lezle navzdol.

Trajanje tečaja

6.6. - 15.6.2022

3 srečanja preko Zooma (6.6., 9.6. in 15.6. ob 20h)

Tečaj je primeren zate:

 • če že imaš nekaj predznanja šivanja s klasičnim šivalnim strojem;

 • če bi se rada naučila sešiti enodelne kopalke;

 • če ti ustreza učenje na daljavo in bi rada zašila nekaj novega ter dobila ustvarjalni zagon za naprej.

Kaj lahko pričakuješ od tečaja:

 • Dobiš PDF kroj za kopalke

  Kroj za kopalke je na voljo v različnih velikostih, od velikosti 36 do 50. Primeren je za prsne obsege od 84 do 116 cm.

 • Šivanje kopalk ti pokažem korak za korakom

  Naučila se boš pripraviti kroj in izbrati ustrezno velikost zase. Pogledali bomo kako se kroj kopalk prilagodi tvoji velikosti. Naučila se boš prišiti podlogo, dodati elastiko na zaključkih in rokovanja z lycro.

 • Ostane ti neomejen dostop do FB skupine

  Vsi posnetki ti ostanejo za vedno dostopni v zaprti FB skupini, ki je namenjena samo tečajnicam. Vsaj eno leto pa imaš dostop do gradiv tudi v spletni učilnici.

Kaj o spletnih tečajih menijo udeleženke

Mirjam V.

Udeležila sem se že več vaših tečajev in meni so TOP! Zato se vedno vračam po nova znanja. Podana so razumljivo in še filmčki so super. Pa kroji, podpora.. skratka super!!

Karmen P.

Jaz sem zelo zadovoljna. Nisem si čisto znala predstavljati, kako bo vse skupaj izgledalo na daljavo, koliko bom odnesla. Ker sem noseča in imam zvečer že bolj malo energije se lepo zleknem na kavč in spremljam, si malo zapisujem... Čez dan pa si poskušam vzeti čas, da še preizkusim, kar sem novega izvedela. Tako, da res super in se že veselim naslednjega tečaja.

Jerneja Š.

Zelo sem zadovoljna s tečajem, vse je zelo nazorno. Na vsakem tečaju vedno izvem še kaj novega. Pri šivanju sem bolj suverena, kot sem bila prej. Najbolj prav pa mi pride, da si posnetke lahko pogledam tudi še takrat, ko se česa ne spomnim.

Najpogostejša vprašanja

 • Sem čista začetnica kar se tiče šivanja, ne znam uporabljati šivalnega stroja. Ali je tečaj primeren zame?

  Žal ne. Na tečaju se predvideva, da znaš uporabljati šivalni stroj in da si kakšen izdelek že sešila. Na tečaju namreč ne bomo obravnavali rokovanja s šivalnim strojem.

 • Ali za tečaj potrebujem kakšen poseben šivalni stroj?

  Zadostuje klasični šivalni stroj, zadostoval bo tudi najbolj osnovni model. Prav bo prišel tudi overlock stroj (ni obvezen) in lahko uporabiš tudi coverlock stroj pri zaključkih (ni obvezen).

 • Ali bo na spletnem tečaju možno postavljati vprašanja? Ali imam na tečaju na voljo podporo?

  Seveda, vprašanja lahko kadarkoli zastaviš. To bo možno v okviru naših srečanj ali pa v Facebook skupini. Če bo možno, ti bom na vprašanje že takoj pisno odgovorila v Facebook skupini, drugače pa na naslednjem srečanju.

 • Kaj pa če nimam veliko časa in ne bom uspela v celoti slediti zastavljenemu ritmu tečaja?

  Brez skrbi, zastavljeni vsebini lahko slediš v lastnem tempu in, ko imaš ti čas. Vso vsebino lahko obdelaš tudi kasneje, kajti dostop do FB skupine in spletne učilnice ti ostane tudi po zaključku tečaja.

 • Ali je  model kopalk ustrezen za mojo postavo?

  Izbrali smo klasični model enodelnih kopalk, ki optično nekoliko zožijo postavo. Kroj je na voljo v velikosti od 36 do 50. Najbolje, da preveriš svoj prsni, pasni in bočni obseg. Kopalke so primerne za prsni obseg od 84 cm do 116 cm, pasni obseg od 67 cm do 97 cm ter bočni obseg od 93 cm do 120 cm. Kopalke so brez prsne opore, zato niso primerne za tiste, ki potrebujejo oporo v tem delu.

Šivaj z nami enodelne kopalke!

Število udeleženk je omejeno, zato se čim prej prijavi!

Cena tečaja

Plačilo s kartico ali preko Paypala

Plačilo po predračunu

Če bi želela plačilo po predračunu, prosim, klikni TUKAJ, izpolni svoje podatke ter poslali ti bomo podatke za plačilo in navodila za dostop.

Tvoja mentorica

Ana Kosi

Sem navdušena raziskovalka življenja in delo z rokami mi je blizu že od otroških let. Po končanem študiju geografije in desetletnem delu na tem področju, sem se v celoti posvetila novemu izzivu in ljubezni - šivanju in tečajem šivanja. Že šesto leto pripravljam in izvajam programe šivanja ter vodim atelje FLiKEpike. V tem delu neizmerno uživam, rastem, raziskujem in nadgrajujem znanje. Prepričana sem, da dobro usvojene osnove šivanja vodijo k sproščenemu in lahkotnemu šivanju ter pogumnemu raziskovanju novih tehnik. Moj moto je: »Delaj to, v čemer uživaš in uživaj v tem, kar počneš«.