Nazdravi lahkotnemu in sproščenemu šivanju!

Spletna skupnost Zaljubljene v šivanje je tukaj zate, da še bolj uživaš pri šivanju in kreiranju novih izdelkov.

Spletno članstvo ti v vsakem trenutku prinaša pomoč dveh mentoric pri tvojih šivalnih podvigih. To je skupina, kjer se virtualno družiš in uživaš ob podpori drugih članic v tej spletni družini ter premikaš meje svoje ustvarjalnosti. V tej skupini boš videna, slišana in podprta.

Predstavljaj si...

 • … Z veseljem se vsedeš pred šivalni stroj in veš, da bo teklo vse kot po maslu.

 • … Sproščeno šivaš in uživaš.

 • … Če te kaj muči v zvezi s šivanjem, vprašaš in dobiš odgovor ter preverjeno rešitev.

 • … Vsak mesec se naučiš nekaj novega in stopiš na naslednjo stopničko pri ustvarjanju svojih izdelkov.

 • … Tvoje možnosti za ustvarjanje za šivalnim strojem postajajo vse bolj brezmejne. Vse bolj se ti zdi, da se lahko lotiš kakršnegakoli šiviljskega izziva.

 • … V spletni družini drugih članic dobiš podporo in navdih za svoje izdelke.

 • … Svoje izdelke pokažeš in jih deliš z drugimi in dobiš mnogo novih idej za lastno ustvarjanje.

Kako deluje spletno članstvo?

Zaljubljene v šivanje je podporna skupnost deklet, ki rade šivamo in želimo podporo in pomoč pri doseganju novih veščin na sproščen način.

V članstvu te čaka neprecenljiva podpora skupnosti, kjer nisi nikoli sama s svojimi izzivi, kjer dobiš podporo in srčno navijanje drugih članic.

Kot strokovna šiviljska podpora, saj te mentorici Ana in Nataša spremljava in podpirava pri tvojih šiviljskih projektih na različne načine.


Kaj dobiš v spletnem članstvu?

 • 1x tedensko klic v živo

  Klic v živo preko Zooma, kjer lahko postaviš vprašanje, midve ti pa z veseljem odgovoriva nanj – če si lahko z nama v živo, super, sicer pa kadarkoli lahko pogledaš posnetek v skupini.

 • 1x mesečno novo znanje

  Novo znanje v obliki posnetkov ali spletnega seminarja Šivamo skupaj, kjer se lotimo novega projekta ali tehnike in se premaknemo na nov nivo.

 • Povezovalna skupnost v Facebook skupini

  Vse skupaj se dogaja v zaprti Facebook skupini žensk, ki imajo podobne ali celo enake izzive pri šivanju kot ti. Prav vsi posnetki ostanejo ves čas dostopni v FB skupini, da si jih lahko pogledaš kadarkoli. Dobiš pa tudi dostop do spletne učilnice, kamor bova nalagali posnetke srečanj.

Spletno članstvo je pravo zate:

 • Če že poznaš nekaj osnov šivanja in potrebuješ pomoč pri nadaljnjih korakih.

 • Si osvojila osnove šivanja, pa ne veš, kako naprej.

 • Če že šivaš pa bi rada nove ideje, kaj si lahko še sešiješ.

 • Če se ti zdi, da že marsikaj obvladaš ali pa mogoče sama sebi rečeš, da si začetnica. Vseeno pa nisi profi šivilja.

 • Če imaš polno šiviljskih vprašanj, a nimaš želje (ali časa) na Pinterestu, Youtube-u ali Googlu iskati odgovorov.

 • Če bi rada napredovala v šivanju na lahkoten način in pri tem imela stalno mentorsko podporo in spodbudo drugih tečajnic.

Spletno članstvo ni zate:

 • Če še nikoli nisi šivala in ne znaš uporabljati šivalnega stroja.

 • Če si popolnoma zadovoljna s svojim šivanjem in ne rabiš novega znanja.

 • Če šivanje že precej obvladaš in si želiš zašiti bolj zahtevne kose oblačil, kot so plašči, kostimi,… (priznava, midve tega ne obvladava).

 • Če se želiš naučiti risati kroje po merah (ker se zavedava, da je za to bolj primeren konkreten tečaj, kjer poglobljeno izveš vse od a do ž).

Najpogostejša vprašanja

 • Kdaj bodo potekala srečanja preko Zooma?

  Srečanja bodo potekala ob vnaprej določenih terminih. Poskušali se bova držati fiksnih ur in dni, da ne bo preveč zmede. V kolikor se srečanja ne boš mogla udeležiti v živo, boš lahko pogledala posnetek. Tudi vprašanje lahko postaviš vnaprej in ti na srečanju odgovoriva.

 • Kaj pa, če nimam veliko časa za šivanje? Vmes gremo tudi na dopust, bojim se, da bo potekalo preveč intenzivno zame.

  Ta skrb je odveč, kajti nova vsebina bo le 1x mesečno, preostala srečanja pa bodo namenjena tvojim vprašanjem in podpori. V kolikor kakšno obdobje ne boš tako aktivna pri šivanju, ti vsi posnetki ostanejo dokler imaš članski dostop. Lahko si jih ogledaš kadarkoli. Prav tako ni nujno, da slediš mesečni temi, temveč šivaš tisto, kar želiš in seveda tudi postavljaš vprašanja v zvezi s tem.

 • Nisem na Facebooku, bom vseeno lahko pogledala posnetke in se udeležila srečanj?

  Seveda, srečanja bodo potekala preko Zoom-a in vsi posnetki srečanj in seminarjev bodo naloženi tudi v FLiKEpike spletno učilnico, kjer boš dobila dostop in si jih lahko tam ogledaš.

Mentorici

Ana Kosi

Sem navdušena raziskovalka življenja in delo z rokami mi je blizu že od otroških let. Po končanem študiju geografije in desetletnem delu na tem področju, sem se v celoti posvetila novemu izzivu in ljubezni - šivanju in tečajem šivanja. Že šesto leto pripravljam in izvajam programe šivanja ter vodim atelje FLiKEpike. V tem delu neizmerno uživam, rastem, raziskujem in nadgrajujem znanje. Prepričana sem, da dobro usvojene osnove šivanja vodijo k sproščenemu in lahkotnemu šivanju ter pogumnemu raziskovanju novih tehnik. Moj moto je: »Delaj to, v čemer uživaš in uživaj v tem, kar počneš«.

Nataša Zalokar

Ne obstaja noben šiviljski trik, ki se ga jaz ne bi želela naučiti. Zelo rada iščem in preizkušam nove tehnike pri šivanju. Tudi skrb za okolje je zame zelo pomembna, zato ves čas raziskujem, kako oblačilom podaljšati uporabnost ali iz rabljenega tekstila narediti nekaj novega. In še ceneje je. Neizmerno pa uživam v mentorstvu tistim, ki se želijo naučiti šivanja. Poučevanje mi je blizu, saj sem kot diplomirana pedagoginja izkusila že različne mentorske vloge. Zadnji dve leti sem del ekipe FLiKEpike, kjer z veseljem predajam znanje tečajnicam. Moj moto je: “Naučim se lahko vse, kar želim!”

Cena in prijava v spletno članstvo

Na voljo so 3 načini plačila. Izbiraš lahko med: 

 • Trimesečno članarino – 117 € 
 • Polletno članarino (pri tem plačaš 5 in dobiš 6 mesecev) – 195 €
 • Letno članarino (pri tem plačaš 10 in dobiš 12 mesecev) – 390 €


Za celoletno plačilo vnaprej dobiš darilo – spletni tečaj (iz FLiKEpike učilnice) po tvoji izbiri ali 2-urno individualno mentorstvo Ane ali Nataše preko Zoom-a.

Bonus! Vsem članicam pa ne glede na tip naročnine pripada 10% popust na katerikoli FLiKEpike tečaj ali delavnico.

Seveda se lahko kadarkoli odločiš in iz katerega koli razloga izstopiš iz članstva, ko ti poteče plačilo članarine. Upoštevaj le, da vnaprej plačanih mesečnih članarin ne vračava.

Če v prvih 14 dnevih od začetka članstva ugotoviš, da ti ne ustreza, lahko izstopiš in ti povrneva plačilo.

Vrata za nove članice se ponovno odpirajo jeseni 2021. V kolikor bi se nam rada pridružila in bila obveščena o ponovne odprtju skupine za nove člane, prosim izpolni obrazec TUKAJ.

Pridruži se spletnemu članstvu

Za informativno prijavo klikni spodaj in vnesi svoje podatke.