Plačilo s kreditno kartico ali Paypalom

Plačilo po predračunu

Sistem, v katerem se nahaja spletna učilnica, ne omogoča direktne oddaje naročila po predračunu.

Če bi želeli plačilo po predračunu, prosim, kliknite TUKAJ, izpolnite svoje podatke ter poslali vam bomo podatke za plačilo in dostop.

Tvoja mentorica

Ana Kosi

Sem navdušena raziskovalka življenja in delo z rokami mi je blizu že od otroških let. Po končanem študiju geografije in desetletnem delu na tem področju, sem se v celoti posvetila novemu izzivu in ljubezni - šivanju in tečajem šivanja. Že šesto leto pripravljam in izvajam programe šivanja ter vodim atelje FLiKEpike. V tem delu neizmerno uživam, rastem, raziskujem in nadgrajujem znanje. Prepričana sem, da dobro usvojene osnove šivanja vodijo k sproščenemu in lahkotnemu šivanju ter pogumnemu raziskovanju novih tehnik. Moj moto je: »Delaj to, v čemer uživaš in uživaj v tem, kar počneš«.

Kaj pravijo udeleženke tečaja

  • Tina Noč:

    "Spletni tečaj mi je omogočil dodatno znanje o šivalnih strojih, o šivanju in krojenju, to je bil tudi glavni razlog za obisk tečaja. Izvedela sem veliko novih stvari kar mi je olajšalo šivanje, tečaj je bil super, podpora tudi - hitra odzivnost. Sedaj lažje krojim, če pa kaj ne vem pa pogledam še enkrat video, splača se."

  • Maruša Rudolf:

    "Vedno sem si želela, da bi se naučila šivati z overlock strojem. In prišla je priložnost tako, da sem se opogumila in prijavila na tečaj. Super mi je, ker je to spletni tečaj, da lahko kadar koli imam malo časa, kaj ustvarim. "