Plačilo s kreditno kartico ali Paypalom

Plačilo po predračunu

Sistem, v katerem se nahaja spletna učilnica, ne omogoča direktne oddaje naročila po predračunu.

Če bi želeli plačilo po predračunu, prosim, kliknite TUKAJ, izpolnite svoje podatke ter poslali vam bomo podatke za plačilo in dostop.

Tvoja mentorica

Ana Kosi

Sem navdušena raziskovalka življenja in delo z rokami mi je blizu že od otroških let. Po končanem študiju geografije in desetletnem delu na tem področju, sem se v celoti posvetila novemu izzivu in ljubezni - šivanju in tečajem šivanja. Že deveto leto pripravljam in izvajam programe šivanja ter vodim atelje FLiKEpike. V tem delu neizmerno uživam, rastem, raziskujem in nadgrajujem znanje. Prepričana sem, da dobro usvojene osnove šivanja vodijo k sproščenemu in lahkotnemu šivanju ter pogumnemu raziskovanju novih tehnik. Moj moto je: »Delaj to, v čemer uživaš in uživaj v tem, kar počneš«.

Kaj pravijo udeleženke

  • Tanja P.

    "Zelo sem bila zadovoljna. Spretnosti, za katere sem sama zapravila veliko časa ste predstavili zelo razumljivo in uporabno."

  • Vanja Ž.

    "Zelo zadovoljna. Prej se niti nisem upala urezati v blago, kaj šele šivati na overlock. Takoj po začetku tečaja sem zašila pižamo, majčka malo še čaka, ker sedaj ni bilo časa, bo pa ta vikend. Bilo je res dobro vse razloženo, prikazano. TOP!"

  • Sonja K.

    "Hvala za super tečaj, veliko sem se naučila, kar bom s pridom uporabljala. Pa še to je odlično, če sem kaj pozabila, lahko vedno pogledam. Tuniko bom z veseljem nosila, kar pa največ šteje. Ocena: 10+++