Plačilo s kreditno kartico ali Paypalom

Plačilo po predračunu

Sistem, v katerem se nahaja spletna učilnica, ne omogoča direktne oddaje naročila po predračunu.

Če bi želeli plačilo po predračunu, prosim, kliknite TUKAJ, izpolnite svoje podatke ter poslali vam bomo podatke za plačilo in dostop.

Tvoja mentorica

Ana Kosi

Sem navdušena raziskovalka življenja in delo z rokami mi je blizu že od otroških let. Po končanem študiju geografije in desetletnem delu na tem področju, sem se v celoti posvetila novemu izzivu in ljubezni - šivanju in tečajem šivanja. Že deveto leto pripravljam in izvajam programe šivanja ter vodim atelje FLiKEpike. V tem delu neizmerno uživam, rastem, raziskujem in nadgrajujem znanje. Prepričana sem, da dobro usvojene osnove šivanja vodijo k sproščenemu in lahkotnemu šivanju ter pogumnemu raziskovanju novih tehnik. Moj moto je: »Delaj to, v čemer uživaš in uživaj v tem, kar počneš«.

Kaj pravijo o tečaju drugi

 • Erika Laharnar:

  "Na začetni tečaj sem se prijavila, ker sem kar sedla za šivalni stroj in začela s šivanjem. Na tem tečaju sem ugotovila, da je potrebno kar nekaj predznanja, na primer, katera igla, katera tačka, kakšen sukanec, za kaj je dvojna igla, na kaj biti pozoren in podobno. Tako se izogneš slabi volji, ker izdelek ni tak, kot si želel, čeprav vanj vložiš svoj čas in trud."

 • Nina Žvanut:

  "Na tečaj sem se prijavila, ker sem imela željo kaj zašiti. V trenutku sem si kupila najcenejši šivalni stroj, se prijavila na spletni tečaj in se začela učiti. Osvojila sem čiste osnove, kako delati s šivalnim strojem, katero iglo uporabiti za določeno vrsto materiala, nekaj o šivih, strukture blaga, nasveti o blagu, kateri sukanec uporabiti. Ana zelo lepo govori, prikazuje, večkrat pove bistvo, da se ti vtisne v spomin. Zelo sem se veselila šivanja njenih izdelkov, ki so se izkazali za zelo praktične. Res je fajn in tečaj priporočam tudi tistim, ki že znajo šivat. "

 • Maja Masterl:

  "Pred leti sem si kupila šivalni stroj in se takrat tudi udeležila tečaja o osnovah šivanja, vendar sem veliko teh osnov pozabila. Želela sem si osvežiti znanje in ga tudi nadgraditi. Vesela sem, da sem se lahko preko spletnega tečaja učila šivati takrat, ko sem imela čas, poleg tega pa imam dostop do posnetkov in si jih lahko ponovno ogledam, kadar bom naletela na težavo. Na tečaju sem se veliko novega naučila, najbolj pa sem hvaležna, da šivalni stroj ne stoji, ampak riše nasmeh na moja lica, ko z njim lahko ustvarjam. Hvala vam za to izkušnjo."

 • Eva Rek:

  "Tečaj je super. Sem zelo vesela, da sem se prijavila. Mi pa tudi online tečaj zelo ustreza, ker sem zelo omejena s časom, tega pa pogledam kadar imam čas. Na naših koncih tudi ne vem za kakšne tečaje, tako da je ta oblika se toliko bolj dobrodošla."

 • Lucija Blažič:

  Izredno sem zadovoljna s tečajem. Posnetki so zelo nazorni, razlaga zelo jasna, predelujem počasi, kot mi dopušča čas in super je, ker si lahko posnetke ogledam večkrat. Zelo zelo ste se potrudili in hvala vam za to.